Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelser

Vissna dagboksblad.
Tårarnas svarta bläck.
Blundar och minns.
Känslan av det vi förlorade.
I samma andetag.
Ödet svepte förbi.
En mussla som öppnar sig.
Så som en foto medaljong.
Pärlan ett sandkorn.
Berguven och hennes iakttagelser.
Då vi tröstar eller bara finns.
För varandra.
Om än på avstånd.
Vingklippta känslor.
Men när jag ser dig.
Vår tid.
Är det som förenar oss.
Endast en knippe oro.
Men det är också allt.
Jag ger dig mitt hjärta.
Vad du gör med det.
Endast havets stjärnor vet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP