Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrinter

Förlorade det helt,
försvann in i labyrinter,
jag inte kunde ta mig ur,
försvann in i en saga,
men allting var förvrängt,
eller bara helt onödigt,
grått, beskt som vin,
jag tyckte det var coolt och
häftigt, men nu blir jag
bara rädd, när jag såg var
jag var på väg,
nu vill jag inte släppa det
glödande klotet….




Fri vers av Klipparen
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 23:05



Bookmark and Share


  swim
Insikter om insikter, livets glöd blir en väg ur labyrinten. Klokt och vackert.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen