Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blir vår igen

När det blir vår igen
skall jag så trädgårdslandet fullt
med alla dina älsklingsblommor
ringblommor
astrar
luktärtor
rosenskäror
blåklint
sommarslöja

jag skall sätta dem i din blåa vas
och tänka på alla de gånger
du blev så glad för varje ny bukett





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-24 01:10



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Mycket vackert om där två hav möts och når varandra i minnet.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP