Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggornas dans

I det vackra som är vi
Är det nu skuggor som dansar
sin dans

I det vackra som är vi
Har du mitt hjärta i din hand

I det vackra som är vi
Kan försakade känslor
slita itu våra band

Att låta sig hållas, att stå stadigt kvar,
att leka med elden, att inte ha alla svar

Att lära sig på vägen, det får göra ont ibland
Att stå kvar och släcka eldar
när man vill springa från en brand




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-24 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake