Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom den grå väggen..


Ett rum
med grå väggar

Ett väntrum
fyllt av
förväntansfylld
väntanstid

Väntan före
Det där som
ska komma efter

Det där andra
finns ju här redan

Det där du vet
som är här

Just nu

Men som
förvandlas, förändras
i samma stund

Du tror dig fångat
infångat
tillvaratagit

Upphämtat något
som inte bara är
en längtan till
någonting annat

Som kanske finns
där

Dolt bakom
den grå väggen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-24 11:04



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
den här väntan väcker en ångestfylld känsla.
2021-01-24

    Lena Staaf VIP
Ofta ser vi otåligt framåt och tänker att då ska allt bli bättre. Och så glömmer vi att ta vara på nuet.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP