Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strax efter födseln ville hon ägna hela sitt liv åt Kristus när hennes föräldrar bestämde sig för att gifta flicka,. Xenia valde att fly hemifrån i exil med två pigor!


Grattis på födelsedagen Xenia.

 

 

 

 

Åh, heliga moder Xenia,

    du lever under skydd av den Högste

    stärkt av Guds Moder,

ihållande hunger och törst, frost och värme,

    förtal och förföljelse,

du fick från Gud gåvan av framsynthet

och mirakel,

    och nu lever du i den Allsmäktiges ljus.

Den heliga kyrkan förhärligar dig nu

som en doftande blomma.

Står framför din heliga ikon,

    vi ber till dig som om du var i ålderdomen,

men du tillbringar också tid med oss

ta emot våra önskningar och ta dem till tronen för den barmhärtiga himmelske Fadern,

    som vad du vågar mot honom

    be för evig frälsning till dem som springer till dig,

    riklig välsignelse för goda gärningar

  början, befrielse från alla behov och problem.

    Be med dina böner inför vår allsmäktiga Frälsare, för oss ovärdiga och syndare.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-24 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP