Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTE

Vad har denna dagen
i sitt sköte
kanske något okänt möte
Nej, visst ja, inte en chans
vore möjligt
om inte corona fanns

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-24 12:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja vi får ta vara på poeter.se promenaderna de stunder vi vandrar runt hos varandras författarprofiler och bjuds på ögongodis i smått och stort! Tack för det du bjöd oss på!
2021-02-04

  Lars Hedlin
JA längtan finns där hos många!
2021-01-28

  ULJO
Den som lever får se
2021-01-25

  Feliaxel VIP
Det finns längtan efter det normala i dina ord
2021-01-25

  Minkki VIP
just så, och ändå inte, för här möts vi alla genom orden, får perspektiv på vårt eget coronaelände. Tack för texten!
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden vi lever i och längtan och saknad efter social gemenskap!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP