Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen skugga må falla på svensk sjukvård.


NOVUS MÄTNINGAR!

Novus; mätningar talar sitt entydiga
språk, MSB i spetsen därefter FHM,
sämst förtroende har regering och de
avlönade rikspolitikerna, ny lön för
denna börda ca 69 000 kr/mån, för
den dåliga hanteringen inom svensk
pandemi.

Hur kan GD som misslyckats ges nya
förtroende av Damberg med GD-lön,
förnyat avtal? Det är ett antal gånger
vederbörande omplacerats. Hur stort
tålamod har svenska skattebetalare?

Är GD:n knipslug eller smart? Brödet
till bröder tycks vara beslutsfattarnas
axiom!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-24 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje