Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sarahkka-samisk eldgudinna. Tack!


... ... ... ... SARAHKKA ... ... ... ...


I
elden dansar
jordens andetag
regndroppar faller
sveper vinden mig
pulserande i pelarsal
kraftrikets vibrationer
tonar in ut i andetag ett
klargörande befriar själen
Moder Jord och Fader Himmel
Synkroniserar ETT i mitten mitt I











Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-25 11:19



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Helt otrolig bild, wow!
2021-02-12

  Horace
Moderns kraft stiger
mitt i
möter Faderns nedstigande
mitt i
kan knappast bli bättre
2021-01-26

    ej medlem längre
Tycker om kraften i det uråldriga, det ursprungliga och elden som naturen målar över landskapet. Fint samspel mellan bild och text.
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text om den samiska eldgudinnan väckte intresse, har läst om henne på nätet och fått kunskap som jag tidigare saknade.

Bilden förstärker läsupplevelsen.
2021-01-25

  Sparvögat VIP
Fängslande skönhet rymmer orden...
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria