Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... ÅTRÅ HET ... ... ... ...



Locka
Pocka
Porlar
Väcker
Viljans
Varma
Vågor
Våga
Värdet
Åtrå-het
Magnifikt
Koncentrat
I livets melodi








Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-01-26 01:03



Bookmark and Share


  ULJO
Het kärlek
2021-01-26

  Koloristen
Fri-modig-het.
2021-01-26

  Öknens Ros VIP
Ljuvligt vackert om längtan efter närhet!
2021-01-26

  BenGust VIP
Den varma vågens värde utefter ryggraden.
2021-01-26

  Horace
gemenskap
i denna syn
ergi
när kroppens
flöden möter
själens ljus
i ljusets stora
givmildhet
2021-01-26

  Monika A Mirsch VIP
Dina värmande ord i svävande ringdans inspirerar!
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria