Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot kvällskvisten

Lavendel te.
Mot kvällskvisten.
Sägs vara bra.
Lavendel är vackert.
Te är inte min grej.
Men kvällen.
Kvällen och hennes natt.
My love.

Cappuccino.
Mot kvällskvisten.
Kanske inte är så bra.
Men det är ju så gott.
I skymningen.
My love.

Pepsi Max.
Mot kvällskvisten.
Rekommenderas inte av alla.
Jag ändå unnar mig.
Helgens alla tider.
My love.

Alkohol.
Mot kvällskvisten.
Inget för mig.
Men det finns så vackra drinkar.
Berusar mig av dig.
My love.

Vilken dryck som helst.
Mot kvällskvisten.
Är allt för mig.
Om det är tillsammans med dig.
Alla dagars nätter. Alla nätters dagar.
Din kärlek är min kärlek.
My love.








Fri vers av Black raven VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-24 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP