Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASAM

Tico Tico Tico
en enda natts god sömn
och därpå en promenad
i lugn takt
tico tico
arm i arm
med filuren jag bor med
musikanten
tico tico tico
filosofen
pratkvarnen
politikern...
tico tico nåväl...
en härlig långlunch
med densamme
och siesta i hans armar
inte att förglömma
tico tico tico
och min lilla värld
kan åter inge mig
en känsla av sammanhang
tico tico
dans och mening!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-24 14:50



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tack för påminnelsen! <3
2021-01-27

  Solstrale VIP
En fin romantisk hyllning! Önskas musik till! :)
2021-01-26

  ULJO
Så fin text. Förtjänar en melodi.
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i långtidsminnet!
2021-01-25

    Lena Staaf VIP
Här knyts trådarna ihop omkring en dag tillsammans med älskad man. Rytmiskt, fint.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP