Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yes? bless

Vill att du ska bita i min tunga
klättrar upp för väggen lika snabbt som en spindel rusar över golvet
försöker skjuta ner mig men missar
glöm inte vem du är
glöm inte vem du är

vad menar du ens när jag säger det
och vem är det du pratar med

tänkte att jag skulle försöka igen
men pengarna är alltid slut
spelar ingen roll hur mycket jag sparar

jag simmar ganska snabbt
men i solen kan jag bara sitta still

jag skakar som vispgrädde när du ställer mig mot väggen
jag och Dåligtsamvete bor ihop, men hon betalar ingen hyra




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-24 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans