Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inneboende


Det är någon som bor hos mig
Jag vet inte vem det är
Men det blir ljust varje dag
Varje solstråle letar sig in

Det bor ingen hos mig
Varje andetag gör ont
Varenda regndroppe i staden
Faller på mitt fönster




Fri vers av anonymhej789
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-24 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789