Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moll

Livet i moll
Som ett svartvitt foto
Gråtoner
Gråt-toner
Dina andetag bildar droppar som tårar i min nacke
Barfota på krossat glas
Väntar in tiden
Tiden läker inte alltid såren
Den gör bara de skarpa kanterna mindre vassa
Vi bär oss bägge runt på haltande ben
Brustna hjärtan
Förlorat hopp och förlorade drömmar
Hur får man ett hjärta att sluta älska?




Övriga genrer av Gunilla W
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-24 15:57



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint och sorgset, gillar din text:Tiden läker inte alltid såren. Nej, och man slutar aldrig att älska
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla W

Senast publicerade
Moll
* Se alla