Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer med ljus...

En fördel snön har
som den bjuder
oss alla på...

När mörkret kör sin sport
med svart skugga lång som kort...
Den dribblar snön lätt bort...

Med sina flingor stora som små
för när vi på kvällen skall ut och gå
då strålar de upp för oss, precis då...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-24 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt