Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild av Karl-Bo Lundstedt, poeter.se


Jag ska ta bort stenhjärtat


Jag ska ta bort stenhjärtat
Versen innan om att Gud ska stänka rent vatten på oss är för mig en bild av dopet där vi ikläder oss Jesus Kristus till syndernas förlåtelse vilket är vårt eget val.

Därefter ska min Frälsare ge oss i vårt bröst ett nytt hjärta och en ny ande så att vi ska kunna vandra i hans stadgar och rätter och göra efter dem.

"Jag skall taga bort stenhjärtat ur eder kropp och giva eder ett hjärta av kött."

Och vi blir frälsta från all vår orenhet och bli återuppbyggda på alla plan.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-24 17:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Stenhjärtat är en sorg å vi leva av Gud å bön, men tiderna är hårda!
2021-01-26

  Eva Helene VIP
Mycket tänkvärda ord. Vår värld behöver inte fler stenhjärtan utan färre.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP