Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Popchock - Tanka

 

Undrar vad fornt folk

trodde första gången de

torkat sin puffmajs

sedan vid eldstad anfölls

av kringflygande popcorn

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-30 09:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Antagligen sa de - poppalong majsigt värre, nu när de kokta majskornen stekts! ...
2021-02-02

  Loppan på Gotland
Dem tog pilbågar till hjälp att som att trä smultron på strå..
2021-01-31

    Lena Staaf VIP
De tyckte det var otäckt och tog betäckning!
2021-01-30

  Öknens Ros VIP
Hopp-as de inte blev skotträdda när popcornen for omkring dem!
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP