Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige väntar på Alla hjärtas dag.

 

 Sverige inväntar på  14 feb på Alla hjärtas dag släpp  i allvarlig  (lockdown)nedstängning.

Rumänien har öppnat dörrarna till restauranger,biografer,  men ägarna har inte bråttom att öppna dem, poolerna är trånga med människor, i skidbackarna är det detsamma och björnarna löper efter skidåkarna och för dem på linbanorna det är ett otroligt skådespel.

Israel förbjuder flygningar:"Försegla landet tätt"

De nya reglerna kommer att träda i kraft i två veckor med början klockan 22:00 GMT efter att det israeliska kabinettet förbjöd passagerarflyg tidigare i dag, i rädsla för nya alternativ.

Hermetiskt förseglat landet, ingen nation har gjort vad vi ska göra.

För första gången skulle judar inte tillåtas migrera till Israel

 "om det inte är fråga liv eller död." sa transportminister Miri Regev, enligt Haaretz.

Judar och rumäner säger att hemlandets röst ropar på oss! Ioan Alexandru Balan säger att han kommer att täcka avståndet till fots, vägen mellan Storbritannien och Rumänien på 35 dagar kommer att korsa tio länder och kommer att nå framför parlamentet i Bukarest.

Han bjuder också in andra rumäner från utlandet att följa med i hans strävan att:

 "återvända från exil"




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2021-01-24 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP