Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Besvikelse

Är jag
din största besvikelse
eller har du andra?
jag bjuder på mina
svindlande höga höjder
dånande djup

mitt mest värdefulla
hittar jag inom mig
hos din största
besvikelse
ett hjärta som
exploderar
av poesi

som älskar vilt
tills knäna skaver




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-25 18:38



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Fantastiskt fint foto! Höstlugnet.
2023-10-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
galant starkt framfört
2021-01-26

  Annie b'larsson VIP
Det var smärtsamt att läsa den här. och som vanligt finns det dem som blandar ihop diktjaget med författaren. Det är så synd. Men bra hur som.
2021-01-26

  SatansSon VIP
jag tycker du är bra. en besvikelse är du inte.
2021-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om poesins betydelse.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP