Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord och vatten

Du kan andas på land o jag kan simma med dig

Jag gillar dig för den du är o för hur du beter dig

Jag kan va din stödpelare när saker brister

För när mitt hjärta fattar skepnad är du enda vittnet

Jag kan bara va kung vid din sida på tronen

Du sätter ro i romans och form i formationen

Av ett imperium som vi kan bygga upp tillsammans

Du är min inhalator dagar då jag tappar andan




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-01-25 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP