Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinens ... - ingen ursäkt, men en godtagbar förklaring ... - Tidigare publicerad i juli 2012 men budskapet saknar bäst före datum ... Idag 2021 är abstinensen blott bara när vi ej är tillsammans med varandra på ett tag ...


Om du är lite grann som jag ...

... är din njutning
min absoluta lag ...

Att få kyssa 
dina läppar
alldeles 
så där 
underbart
lubricerande våta

och känna 
hur dina andetag
berättar för mig
om hur du 
allra helst vill
bli kysst av mig

är bara en liten
del av allt det där
som jag älskar
att få avnjuta 
tillsammans 

med dig

som är så 
där fullständigt
oförskämt syndigt
ämnad bara för mig

liksom jag 
så ock är för dig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-25 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP