Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-RO

Ankrar upp i Faderns hamn
gör jag, väderbiten.
Viskar gör jag Jesu namn,
såsom svag och sliten.
Inte är jag stark och stor
och i bröstet oro bor.
Vilar mig i Faderns famn
gör jag, trött och liten.

Seglar jag på orons hav
i den vida världen,
stannar jag på vågens grav
och får ro på färden,
vilar mig en stund ibland,
håller i min Faders hand,
den som liv åt världen gav
och som ännu bär den.







Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-26 09:15



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Väl formulerat om resan bort från Markusevangeliet in i Johannesord - vägen ...
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP