Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonmusik

Det är härligt med musik på morgonen
Men vad passar allra bäst?
Kanske Brian Enos ambient skivor
Eller Nick Drakes svepande folk/singer-songwriter
Ibland passar det bra med klassisk musik också
Det är mysigt med musik på morgonen
Nästan ingen har riktigt vaknat och man sitter där själv och njuter




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-25 07:09



Bookmark and Share


  Frajberg VIP
"The Thoughts of Mary Jane" är ett utmärkt låtval! Fantastisk låt!


2021-01-25

  Kajan VIP
En fin tanke, då är sinnet ofta öppet; det gäller dock att välja nogsamt med tanke på det, och det verkar du göra. Nick Drakes "The thoughts of Mary Jane" kanske...
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP