Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuta

 

 

kom min älskade

låt oss älska ännu en gång

njuta av varandras kroppar

innan morgonen gryr

 

låt mig känna din värme

världen är så kall

värm min frusna hud

 

kyss mig än en gång

innan vi tar farväl

en kyss av saknad

 

bjud mig din famn

en sista gång

avskedets stund är här




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-25 09:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar

2021-01-26

  Bodingen VIP
Ack ja, den kärleken, den kärleken...
2021-01-26

  Cikoria Blå VIP
Vackert och vemodigt.
2021-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat i kärlekens namn!
2021-01-25

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2021-01-25

    Lena Staaf VIP
Inför avskedet ett sista famntag. Man känner kylan och sorgsenheten.
2021-01-25

  Kungskobran VIP
Så fint ödesmättat
2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Font skrivet om att förenas i kärlekens famn!
2021-01-25

  AiA Maria den fria

Tack!

Längtan och saknad
hand i hand
i kärlekens land

Tack!
2021-01-25

  Sparvögat VIP
Fina ord om kärlekens famn...
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP