Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgernas betydelse

Vit som snö
svart som sot
grön som ung
röd som arg
gul som sjuk
blå som dum
grå som död

färgers betydelse i olika sammanhang
är rätt intressanta.

Vit som renhet
svart som döden
grön som illamående
röd som en tomat
gul som ett solsken
blå som himlen
grå som tanken

ja det finns säkert många många fler sätt
att använda färgerna i våra liv.

Idag är jag grå som tanken, vad är du?









Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-25 10:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Viktigt att berika livet med regnbågens alla färger
2021-01-28

  Solstrale VIP
Jag är nog just nu vit som snö, efter min snömodds-promenad...
2021-01-27

  Öknens Ros VIP
Ja, färger har stor betydelse i våra liv.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP