Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till dig!

 

Som har ingen säng!

Som har inget hem!

Som har ingen i livet!

 

Kämpa på!

 

Som har inget hemland!

Som har ingen existens!

Som ej kan återvända till någonstans

 

Du är min tvilling!

 

Som har ingen egen måne!

Som har ingen egen sång!

Som har ingen egen dröm

 

Tomheten är vår sång!

 

Som har ingen familj, släktingar syskon och egen familj

Som har inga vänner

Som lever och dör ensam

 

Äcklig och egoist är en människa

 

Till dig den okända soldatens grav

Till dig den namnlösa graven

Till er de hemlösa hjärter

 

Existens och identitetslös är era öde

 

Nytt år!

Nya uppmaningar!

Mera dyster och evig ensam i stormen!

 

Och sju sorger! 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-01-25 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP