Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten om duvan och sköldpaddan

Söker ljuset
söker saker dolda för min sikt
finner det som kanske
släpper mig fri inatt

känslan uppfyller mig
jag läser om din kärlek
som om det vore kvällens nyheter
såsom jag söker hemligheten
om duvan och sköldpaddan
mina fötter börjar röra sig

blommor blommar under uppsikt
av kvinnan som sköter om träden
såsom barn som leker invid henne
skapar konst och kläder av lump
och trasor funna på vägen
hon ser upp träffar en kvist
musiken börjar spela
en sprittande ton

vad kommer att få mitt rum att leva
nästa lördag eftermiddag

känslan uppfyller mig
jag läser om din kärlek
som jag söker hemligheten
om duvan och sköldpaddan
sänd mig ett tecken så jag vet i tid
låt elden frambesvärja det
det röda vinet likaså

känslan uppfyller mig
jag läser om din kärlek
såsom jag söker hemligheten
och välsignelsen från sköldpaddan och duvan

the apache kid







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-25 12:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin lite vemodig text
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP