Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skri i natten

 

Ett sånt märkligt liv
det hördes från skog
så kamera och stativ 
med i trädsal jag tog

i dunkel lokaliserade    
dunungar gjort lätet
kikade konfunderade
blickade lite förmätet

dessa kattugglor små
nattetid uppe oss höll 
vårt kollektiv o de två
likt nattuggla föreföll


   




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-25 22:00



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Väldigt vacker vy!
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om stor upplevelse. Och härlig bild!
2021-01-26

  Solstrale VIP
Hej vad fint! Ugglor på loftet, en trädkram skänker jag din skapelse dikt!
2021-01-26

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om dessa "nattugglor". Härlig bild på desamma! :)
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP