Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröddoft i en tanka

När jag är ledsen
tar jag fram en påse mjöl
gör deg att älta,
formar bröd, jäser länge.
Urtida dofter lindrar.


Eller så här:

När jag är ledsen
tar jag fram en påse mjöl
gör deg och knådar
formar bröd, jäser länge.
Urtida dofter lindrar.

































Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-25 14:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Osäker på hur man ältar deg.
Hur man ältar händelser vet jag
däremot.
2021-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och tänkvärd tanka!
2021-01-25

  Öknens Ros VIP
Det är gott med nybakat, och som det doftar! Och man slipper älta mera! ;)
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP