Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta sig ut

Där änglarnas vingar sväva
När stjärnorna tindra som mest
Dit drömmar om lycka sträva
Då vi våran kärlek befäst

För alltid vi står där tillsammans
Bakom, framför, bredvid
Om kärlek i sagorna någonstans
Kan hittas gemensamt över tid

Att våga visa tapperhet
Att kasta sig ut i fördolt
Där själen näst känna andlighet
Mått hjärtat det modet tålt




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-01-25 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva