Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hornlager

Som om det att rådjuret dricker
ur dikets långsamma vatten
är något annat än
törsten
som hon låter svalna
och vårens första rörelser i jorden
och hornen fejade mot aspars stammar
vi är bara välkomna i vindens tystnad
utan kartor eller stigar
andetag som blandas med de andra
till kolföreningar och hö




Fri vers av Grävling
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-25 17:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Hoppas naturen absorberar kolföreningarna.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling