Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormförsvar

Blåsten tar tag och drar i mitt hår
lindar in snöflingor
flätor av is

Kylan sprider sig in under kläderna
färgar fingrarna vita
kinder röda

Inom mig brinner en sprakande eld
smälter is och snö
sprider kärlek

360 grader

<3




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-25 18:03



Bookmark and Share


  Horace
Kärlekens lösen
360 grader
gott liv
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild