Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön kammare


Smälter in
i grönskan

Virvlar runt
saktar in

Fokuserar

Lämnar
det kylslagna
utanför




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-25 19:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skönt att kunna gömma sig i grönskan
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Fint!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP