Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så svårt att släppa taget för en del

det är så svårt att säga på ett vänligt sätt att 

någon ska släppa taget och inte höra av sej

 

mer det hela värkar ge motsatt efeckt allt blir

bara fel . vad ska man göra när man har fått

 

nog när det räcker en gång för alla men dom

vägrar att släppa taget nät man säger det vänligt 

 

så vänder dom det till något otrevligt och som

man helt plötsligt är boven i dramat . även fasst 

 

jag säger behåll pengarna och hör inte av dej

mer låt mej vara i fred då säger hon plötsligt att 

 

jag är som ett barn . men då borde det väll inte

vara några problem att ta avstånd i från mej för 

 

jag vill bara vara i fred men hon släpper inte taget 

jag var tillomed tvungen att blocka henne på telefonen . 

 

så barslig är jag men nu är det lugnt en så länge men

hon vet ju var jag bor och det oroar mej lite men jag 

 

hoppas att hon kan gå vidare med sitt för jag har bara

träffat henne flycktigt några gånger men det räckte för mej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-25 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten