Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas med mig

Att andas är att falla
snabbare för varje tag

Att vänta är att springa
bort från all reson

Så tänker du
min lilla maskin
som ska driva mig framåt

Du sviker mig
men är jag inte du?

Hur kan du skrämma mig?
jag som är beredd

Den enda lärdomen efter jordens år
Om vi slutar döma oss själva
kommer det sällan ett straff

Att andas är att finnas
Att vänta är nödvändigt





Fri vers av Felicia försvann
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann