Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friden är så bräcklig

Hör ett eko av röster
Men oroas inte
Det var så länge sen
Fiender samlades
För att kalasa på olycka

Friden är så bräcklig
Att droppen som faller
Påminner om mina tårar
Men det är lugnt nu
Fiender är vänner
Och goda tankar sänds




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-25 22:03



Bookmark and Share


  Hannas
Så vackert du beskriver dessa upplevelser och känslor som en gång i tiden var så smärtsamma. Och att det går att komma så långt att goda tankar kan sändas när det smärtsamma gör sig påmint igen. För mig andas din text läkning och hopp.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva