Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetagen

Ett sargat hjärta sliter
som om det tänker
"det finns ett slag till"
och mödosamt fylls lungorna
ännu ett andetag
och jag är nästan förvånad

minns du vad jag brukade säga?
"Jag älskar dig mer än mitt nästa andetag"
nu finns bara sorgen kvar
du tog kärleken med dig
och här ligger jag, och saknar andetagen

de säger det går över
och det kanske är sant
vet inte om jag längtar
eller är livrädd
för vad är livet utan dig

men livet är inte bara val
tillfällen kommer, då man tvingas gå vidare
ibland kommer smärtan över mig
och jag inser att man faktiskt kan känna
på riktigt känna
när hjärtan fysiskt brister

imorgon är en ny dag
med nya hjärtslag, fler andetag
och om jag inte misstar mig
fler tankar om dig




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-25 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh