Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägbulan

 

Ur min synvinkel
för att bota ledan
körde jag Heinkel
är nu länge sedan

micropytte bil-mc
udda åk på vägen
varthän var succé
ej nåt för förlägen

dock en del bilister
över mig ville köra
Störstgårförstister
får kalla dem göra
 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 13:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härliga rim i texten om detta märkliga fordon! Nostalgifaktor hög!
2021-01-27

  överlevaren VIP
Fulsnyggt fordon, trafiksäker kan diskuteras!
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Kul minne! Jag skulle nog aldrig våga mig ut i trafiken med ett sånt fordon. Tillplattad är väl bara förnamnet när vrålåken trycker på.
2021-01-26

  Solstrale VIP
Oh så nostalgisk jag blev... Saknar min vågbula... En röd med vit ratt (eller styrdon)... Härligt du fick till det!
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP