Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflätade minnen

Flätar in minnen av saknad i mina drömmar 

Önskar av hela mitt hjärta 

Att det ska lindra sorgen i mitt hjärta 

 

För det är tankar, känslor och svaga andetag 

Som får mitt inre att darra av längtan 

 

Suckar tungt i ett försök att hindra tårarna 

Trots att jag vet att de borde få falla 

Men jag vågar inte låta dem nå utanför ögonen

 

Fortsätter fläta in alla mina minnen i drömmarna 

Medan jag ignorera mitt hjärtas tårar 

Och sväljer sorgens bittra eftersmak 

Utan att inse hur ont det verkligen gör

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-01 06:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En styrka att svälja, styrka att stå upp och en styrka i att veta varför, men en sorg är tårar som behöver ut för att vattna själens sommaräng hålls tillbaka - ni vet väl att bakom tårfloden kommer värme och frid inom ... Släpp taget ni alla som murar gråten in bakom höga murar! Gråt för hjärtats skull det räddar liv! <3
2021-02-02

  helenita VIP
Texten berör mig mycket!

2021-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll.
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP