Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är evig

Morgonen gryr inte när ett hjärta har brustit
Horisonten bjuder inte på någon soluppgång
Ljuset har sipprat genom mina fingrar
Lämnat mig i ett evigt mörker

Det gör ont när stjärnorna faller från himlavalvet
Jag förblir blind
I en tom värld utan ände
Väntandes på svar

Natten är evig när tårarna inte slutar falla
Klockans slag sover djupt
Bereder ut sig i en ogenomtränglig dimma
Som fyller mina lungor
Kväver mig långsamt




Fri vers av anonymhej789
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-25 23:21



Bookmark and Share


  Klint
känns igen och ack så smärtsamt
fina rader!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789