Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom

Känslan
Är bortom
Där den lever sitt eget
Liv
Skapar sin egen
Sanning
I tankar
Som är bara
Mina




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish