Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgsen

Jag sörjer det han en gång var
jag sörjer det som band oss samman
Den sanna känslan av bara vi
av hemligheter ingen annan visste
Jag sörjer den visdom som bara fanns hos henne
den gloria av kärlek hon vävde runt min själ
De vackraste tankar som inga ord behövde
Jag sörjer honom som bar mig på sina händer
om än i bildlig mening
Han som fanns,han som såg och han som gav
Jag sörjer så många men sorgen är för mig
de mina har ingen sorg att bära mer
Dom följer mig från den plats dom nu bebor
och kärleken är stark och bärande ännu
Dom finns till min hjälp och ger en värmande tröst




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-26 09:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tunga sorger mycket bra förmedlat.
2021-01-26

  Solstrale VIP
Så bra beskriver men det sorgsna som vittnar om "ensam kvar"... Du i detta ser trots allt meningen de dig gav, att känna dem nära i hjärtat, inlemmade i dina ord och handlingar... Ödmjukt och insiktsfullt!
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland