Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fot0o:AndLou


..till tårar

 

Den värmande solen hade just börjat att gå ner

medan jag satt där och blickade ut över vattnet

jag såg hur sländorna dansade i vinden

syrsornas sällsamma samtal ljöd genom luften

 

åh en av dessa så ljuvliga sommarkvällar

jag satt där och njöt av den ljumma kvällsbrisen

fiskar simmade fram och tillbaka alldeles invid mina fötter

fåglarna kvittrade sin egen lilla kvällsserenad

 

lugnet och skönheten fanns i överflöd där i tystnaden

i denna nya och helt orörda försommarkväll

den formligen överöste mig med minne och känslor

känslor som berörde mig …till tårar

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 09:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP

Så vackert!

2021-01-26

  Solstrale VIP
En personlig resa i insiktstromantisk berörande naturlyrisk form... Ödmjukt finna sig finnas till på jorden som en del av du beskriver omåttligt vackert!
2021-01-26

  Kungskobran VIP
Fin magisk ögonblicks skildring
2021-01-26

  Hannas
Vilken härlig försommarkväll du beskriver som skapar vackra bilder i mitt inre.
Fint att höra dig läsa texten.
2021-01-26

  Sparvögat VIP
Känner sommaren nalkas i sin skönhet när jag hör dina ord...
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP