Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta

När kroppar blir trånga,
tiden resolut,
och tankarna vrånga,
på prut är det slut

Då slår vi på käften
den gud vi har valt
och skriver i häften
all ilska som malt

tills gudomen ligger och sprattlar och dör,
ja, väl är väl det!
Den hycklande tanken var ändå för skör;
det värsta vi vet!




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-01-26 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP