Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigen


Krigen ligger och sover
i shorts och pullover,
i Kürten och Dover

men väcks av översvämningar och torka,
flyktingläger och svält,
av mer än någon kan orka,
i Förenta Nationernas tält

När aquifererna töms på vatten
vänder sig krigen i natten;
när vattnet tagit slut
bryter krigen ut




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-01-26 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP