Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av en låttext jag skrivit, på engelska.


Det liv vi föreställde oss

I ett drömlandskap har jag allt
Jag fångat ur dina tankar
Men jag ser nästan genom ögonlocken nu
Små kärl liksom floder
Sköljer över mig som en verklighet

Det liv jag föreställde mig
Var ett liv som dagen stal
Det liv jag föreställde mig
Liknar inte denna ensamhet

I ett drömlandskap har du allt
Som krävs för din perfekta hämnd
Men regnet piskar för hårt just nu
Du kan se perrongen från fönstret
Någon lämnar dig, som de alltid gör

Det liv du föreställde dig
Var ett liv som rovdjuren stal
Det liv du föreställde dig
Liknar inte denna ensamhet

Det liv vi föreställde oss
Är ett liv som dagen stal
Det liv vi föreställde oss
Liknar inte detta tomrum
Det liv vi föreställt oss
Som sett från ett fönster
Det liv vi föreställt oss
Är ett tåg på perrongen
Det liv vi föreställt oss
Tornar upp sig vid horisonten
Det liv vi föreställt oss
Är ett liv vi kan tillhöra
Ett liv vi föreställt oss
Jag har sett dig vid tårpilen
Ett liv vi föreställt oss
Bara Gud vet säkert
Om det liv vi föreställt oss
Någonsin kommer att äga rum
Det liv vi föreställt oss
Kanske egentligen är ett gift
Det liv vi föreställt oss
Är ett ogräs som bara växer
Det liv vi föreställt oss
En dröm och besatthet
Är det liv vi föreställde oss
Värt att dö för?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 10:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vacker i tonen och orden
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP