Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är redan färdigdött jag föder små hyenetter


Livet för dummies 46


vi kom undan med liv och inget mer, det är regel ett baklänges. den unifierande etiska och moraliska teorin är palindrom, livet Är alltså Vad du KAN komma undan med av matematisk tyngd. jag dödade henne med gaslighting men det är okej för hon hatade er alla och vägrade kämpa för levnad


smekmånad som bristande knopp
i flaskpost mot en klarblå strand
skulderblad mot rävportionshopp
dåliga nyheter älskade vittand

lemmiwinks leker skadat gods
den första handen är en lögn
sen gammalt också tredje lots
jag har sänkt min seglande ögn

vad finns här nu att se klart
vi tar våra liv ut till havs att gro
osedd trädgård på kavet bart
så ingen ser oss tänka på tjo




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd