Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger

allt är upprepningar
ett skrik av musik
läker ända in i musklerna
allt är upprepningar men

vi verkar inte ta oss vidare
utan sorg och längtan
vill glädjen in
ringer om kvällen

väntar tålmodigt
står kvar
vi lämnar dig inte nu
utrymme och trygghet

det har gått evigheter
livet drar sin hand
över drömmar
väcker allt det

vi glömde
att andas in, tusen
nätter kan inte jämföras
med det förflutna




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 11:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackra drömmar
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser