Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett år är lika med en mur

 

Ett år!

I en människans liv

Är en mur

 

Ett år!

I en levande människas liv

Är en lika med en mur

 

Ett år!

I människans liv

Är en dal/berg/dal och Bergdal

 

Somliga lyckas ta sig över alla murar ut

Medan andra fastnar i sina murar för evig

Och tysta dör utan ljus

 

Jag själv Naji fast fastnade vid den 23 e muren i mitt liv

Då blev jag krigsfången i tio år i IRAN

Och aldrig lyckades ta mig över den 23e muren

 

Nu lever jag omringat av den 23 e muren

Fast jag är sextiotre år gammalt

Jag har många murar kvar att klara av

 

Och säker att det aldrig kommer att ske




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-01-26 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP